Professional Ladies fashion shoes Manufacturer.
  • sns01
  • sns1
  • sns02
  • sns05
baggrundsbanner

Sådan rengøres ruskindssko

Ruskinds- og ruskindssko er alsidige, klassiske og som oftest superkomfortable.

Hvad vi dog ikke kan lide, er når de (uundgåeligt) bliver snavsede og trænger til rengøring.Du ville blive tilgivet for at tro, at dine beskidte ruskind er en tabt sag.Når alt kommer til alt, hvordan renser man noget, som man ikke engang kan blive vådt?Men frygt ikke, da der er en måde at rense dine ruskindssko på, og det er muligt at redde dem fra al slags snavs.

nyheder 1

Endnu bedre, tricket til at rense dine ruskindssko er faktisk ret simpelt, og det bruger dagligdags husholdningsartikler, hvilket betyder, at du ikke behøver at punge ud for noget fancy udstyr (selvom en ruskindsbørste og en ruskindsbeskytter kan være gode investeringer at foretage) .

Alt du skal bruge er: et gummi eller viskelæder, noget hvid eddike, en flannel eller ansigtsklud, en ruskindsbørste eller neglebørste og en ruskindsbeskytter, hvis du har det.

Her er fire nemme trin til hurtigt og effektivt at rengøre ruskinds- og ruskindstekstilstøvler (stof), sneakers, hæle og sandaler:
1. Start med at bruge en ruskindsbørste til at fjerne overskydende snavs og snavs fra overfladen af ​​skoen
2. Dernæst skal du bruge et gummi/viskelæder til at prøve at flytte de resterende mærker
3.Hvis en plet stadig ikke rokkes, så prøv hvid eddike

Rul ned for at se de fulde instruktioner, inklusive materialer og dybdegående vejledninger for hvert trin

Det skal du bruge:

nyheder 2

 

  • En ruskindsbørste/neglebørste
  • Hvid eddike
  • En flannel eller ansigtsklud
  • Viskelæder/gummi

Instruktioner:
1. START MED AT BRUGE RUDSSKIDSBØRSTEN TIL AT FJERNE OVERFØDENDE SMAND OG GRIN FRA OVERFLADEN AF SKOEN
Hvis du ikke har en ruskindsbørste, vil en ren neglebørste eller tandbørste fungere fint.Begynd med at bruge lette strøg til at børste overfladen af ​​skoen for at fjerne løse partikler og grus.Når du børster, skal du huske at børste med kornet (AKA, i samme retning som ruskindet naturligt sidder).
For mere genstridige mærker, som f.eks. slidmærker, skal du trykke mere og flytte børsten i en hurtig frem og tilbage retning for at hjælpe med at hæve fladtrykte ruskindsfibre for yderligere at hjælpe med rengøringen.
HVIS SMUTSET STADIG ER VÅDT, TØR OVERFØDENDE AF OG LAD AT tørre, FØR DU FJERNER PARTIKLERNE MED EN BØRSTE.HVIS DU PRØVER AT RENGØRE PLETTEN, HVORFOR DEN STADIG ER FUGT, KAN DEN OFTE ARBEJDE PARTIKLERNE DYBERE IND I RUDSKUDEN, OG GØR DET SVÆRE AT FJERNE PÅ LANG LID.

2. BRUG NÆST GUMMIET TIL AT PRØVE AT FORSKYTTE DE RESTERENDE MÆRKER
Hvis du har en ruskindsgummi, er det endnu bedre, men din almindelige penalhus-version vil stadig fungere godt, forudsat at gummiet først er blevet poleret fri for allerede eksisterende pletter.Tænk på dette som en lidt mere streng tilgang til at fjerne skrabemærker ved at bruge konstant, frem og tilbage tryk for at hjælpe med at fjerne eventuelle overskydende partikler.Hvis du efter et stykke tid beslutter dig for, at det stadig ikke virker, så lad være med at tvinge det – du vil ikke gå for hårdt på ruskindet og risikere at beskadige skoen.

3. HVIS PLETTEN STADIG IKKE VIL BRUGE, PRØV HVID Eddike ELLER gnidningsalkohol
Selvom påføring af væsker såsom hvid eddike og sprit kan virke kontraintuitivt, betyder deres sure sammensætninger, at de faktisk er geniale til at nedbryde partikelklumper - hvilket er præcis, hvad du vil have til rengøring.
Dyp hjørnet af din flannel/ansigtsvasker i en lille skål med eddike eller sprit (pas på ikke at gennembløde hele kluden), før du påfører pletten og masserer den ind i ruskindet i en frem og tilbage bevægelse.Målet her er at dæmpe ruskindet, ikke gennembløde det.
Fortsæt med at arbejde ved mærket og påfør eddike/alkohol igen, hvor det er nødvendigt for effektivt at fjerne pletten.Nøglen med dette trin er gentagelse og tålmodighed.Mens begge væsker har deres egne lugte, vil dette falme over tid.
Bemærk: Eddike og alkohol vil midlertidigt dæmpe ruskindet, ændre stoffets farve, før det fordamper og returnerer stoffet til dets oprindelige farve.For at afgøre, om pletten er blevet korrekt fjernet, skal du muligvis bruge flere applikationer.


Indlægstid: 20-jun-2022